Kadiķī kūpināta teļa karbonāde ar purava ravioli recepte
Recepte no 8 naži un gardēdis otrās epizodes, kurā septiņi Latvijā populāru restorānu vadītāji devās pie viena brīnišķīga, radoša naža – Ērika Dreibanta, kurš ir viens no Restorāns 3 īpašniekiem.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
600 g piena teļa gaļas karbonāde
1 puravs
100 g spinātu
40 g kazas siera
1 tējkarote bērzu sulas
400 g meža sēņu
1 timiāna zariņš
60 g sviesta
1 šalotes sīpols
4 daiviņas ķiploka
sāls
1/2 tējkarote sēpijas tinte
200 g teļa buljona mērce
40 g liepziedi
olīveļļa
sāls
melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!