Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 08.04.2025
  • Kā sagatavot torti dekorēšanai? Plus klasiska krēma recepte apsmērēšanai

    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Seko aprakstam un viss izdosies! Pats galvenais – krēmu pa biskvīta kārtām izsmērēt gludi un vienmērīgi, lai torte būtu taisna.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    5/5

    RECEPTE – KLASISKS KRĒMS TORTES APZIEŠANAI

    Visas sastāvdaļas – saldo krējumu, maskarpones sieru, cukuru un vaniļas cukuru – liek piemērotā traukā un sakuļ viendabīgā krēmā.

    Vēl labi padomi:

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk