Dikļu pils restorāna ēdienu recepte šovam «8 naži un gardēdis». Ķimeņu krēms, iesala saldējums, zemeņu mērce, kumelīšu želeja.
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
Krēmam
5 olu dzeltenumi
100 g cukura
300 g saldā krējuma
5 g saberztas ķimenes
Saldējumam
5 olu dzeltenumi
100 g cukura
200 g saldā krējuma
30 g iesals
Mērcei
200 g svaigas zemenes
75 g cukura
Želejai
8 g želatīna
kumelīšu ziedi
75 g medus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!