• Grubotto ar cūkgaļu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    28. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Grubotto ar cūkgaļu
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Grubotto ar cūkgaļu
    Seši produkti (kas noteikti jau ir tavā pieliekamajā), minimāla piepūle un kolosālās vakariņas ir tavā galdā! Elementāri un tik gardi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Vairākos ūdeņos noskalotas grūbas sālsūdenī izvāra mīkstas, apmēram 45 minūtes, nokāš. Lai grūbas izvārītos vēl ātrāk, tās der uz dažām stundām vai uz nakti pārliet ar aukstu ūdeni un izmērcēt.
    • Sagriež gabaliņos sīpolu un burkānu, ķiplokus sasmalcina, visu katliņā sakarsētā eļļā apcep.
    • Liek klāt malto gaļu, apmaisot cep, līdz tā ir kārtīgi apcepusies, pievieno konservētos tomātus, sāli un piparus, var pievienot pēc patikas kādu garšaugu maisījumu. Brīdi visu pasautē.
    • Liek klāt un iemaisa izvārītās grūbas, pārkaisa sīpollociņus vai citus zaļumus, ja ir.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē