Grubotto ar cūkgaļu

Daina Lapiņa
28. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Grubotto ar cūkgaļu
Foto: Andrejs Nikiforovs
Grubotto ar cūkgaļu
Seši produkti (kas noteikti jau ir tavā pieliekamajā), minimāla piepūle un kolosālās vakariņas ir tavā galdā! Elementāri un tik gardi!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
  • Vairākos ūdeņos noskalotas grūbas sālsūdenī izvāra mīkstas, apmēram 45 minūtes, nokāš. Lai grūbas izvārītos vēl ātrāk, tās der uz dažām stundām vai uz nakti pārliet ar aukstu ūdeni un izmērcēt.
  • Sagriež gabaliņos sīpolu un burkānu, ķiplokus sasmalcina, visu katliņā sakarsētā eļļā apcep.
  • Liek klāt malto gaļu, apmaisot cep, līdz tā ir kārtīgi apcepusies, pievieno konservētos tomātus, sāli un piparus, var pievienot pēc patikas kādu garšaugu maisījumu. Brīdi visu pasautē.
  • Liek klāt un iemaisa izvārītās grūbas, pārkaisa sīpollociņus vai citus zaļumus, ja ir.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+