Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 08.05.2023
  • Garšvielās un medū cepti burkāni un pastinaki

    Foto: Publicitātes foto
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Nomizotus pastinakus gareniski sagriež 4–6 daļās, burkānus pārgriež uz pusēm, sīpolu sagriež daivās.
    • Pārlaista ar eļļu un medu, pārkaisa VEGETA Natur garšvielas, labi sajauc, lai visi dārzeņi ir vienmērīgi pārklāti.
    • Liek cepampannā vienā kārtā, pārslaka citrona sulu, pārliek timiāna zariņus.
    • Liek uz grila vai krāsnī 200–220 grādu temperatūrā, cep apmēram 30 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti un apcepušies brūni.
    • Noņem no pannas, pārlaista kečupu, pārber žāvētas dzērvenes, drupinātus pekanriekstus un sakapātus zaļumus.

     

    Receptē noderēs arī:

     

    Materiāls sadarbībā ar:

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk