- Nomizotus pastinakus gareniski sagriež 4–6 daļās, burkānus pārgriež uz pusēm, sīpolu sagriež daivās.
- Pārlaista ar eļļu un medu, pārkaisa VEGETA Natur garšvielas, labi sajauc, lai visi dārzeņi ir vienmērīgi pārklāti.

- Liek cepampannā vienā kārtā, pārslaka citrona sulu, pārliek timiāna zariņus.
- Liek uz grila vai krāsnī 200–220 grādu temperatūrā, cep apmēram 30 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti un apcepušies brūni.
- Noņem no pannas, pārlaista kečupu, pārber žāvētas dzērvenes, drupinātus pekanriekstus un sakapātus zaļumus.
Receptē noderēs arī:

Materiāls sadarbībā ar:

Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































