Klasisks vakariņu ēdiens, ko pasniegt ar spageti, rīsiem vai mīkstas maizes riecienu. Šis nav no fiksajiem ēdieniem, taču ir katras minūtes vērts – mājinieki būs sajūsmā un lūgs gatavot vēl!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st 30m
Sastāvdaļas:
200 g maltas liellopu gaļas
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
1/2 olas
1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu
sāls, malti mlenie pipari
Mērcei
1/2 mazās kārbas konservētu tomātu gabaliņos
1/2 neliela sīpola
1 ķiploks
1 ēdamkarote olīveļļas
sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!