Sastāvdaļas:
Pamatnei
- 100 g sviesta
- 100 g kviešu miltu
- 80 g mandeļu miltu
- 60 g cukura
- pustējkarote kanēļa
- pustējkarote cepamā pulvera
Biskvītam
- 1 ola
- 60 g cukura
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 50 g kausētas šokolādes
- 1 tējkarote šķīstošās kafijas
- 100 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Olu biskvītam
- 4 olas
- 4 ēdamkarotes cukura
- 4 nolīdzinātas ēdamkarotes miltu
- pustējkarote cepamā pulvera
Krēmam
- 2 glāzes piena
- 4 olas
- 120 g miltu
- 200 g cukura
- 2 tējkarotes vaniļas cukura
- 1 tējkarote šķīstošās kafijas
- 2 ēdamkarotes ruma
- 300 g sviesta
Dekorēšanai
- 3 ēdamkarotes brūkleņu vai dzērveņu ievārījuma
- 600 g marcipāna masas
- pūdercukurs
- 50 g kausētas šokolādes
- sarkana un zaļa konditorejas krāsa
- dažas rožu lapiņas
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































