Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 29.04.2021
  • Cepts kamambērs ogu mērcē

    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Cepts kamambērs ogu mērcē
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Cepts kamambērs ogu mērcē
    Elegants veids, kā izmantot pēdējos saldēto ogu krājumus! Ja tie jau tukši, šeit var izmantot arī svaigas ogas vai ievārījumu. Šādi cepts kamambērs būs vīna labākais draugs!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m

    Katliņā uzkarsē ēdamkaroti sviesta, ber iekšā saldētu ogu maisījumu pēc patikas, pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas, kanēļa standziņu, medu un citrona sulu, visu sajauc, lēni karsējot izkausē un uzkarsē. Pielej liķieri, brīdi vēl pakarsē un no uguns noņem.

    Pannā uzkarsē nedaudz sviesta vai eļļas, tajā apgrozot apcep šķēlēs sagrieztu kamambēru vai brī, liek pagatavotajā ogu mērcē, var izgreznot ar dažām piparmētru lapiņām un nekarsētām ogām.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk