Šī ceptā siera kūka ar maigo maskarpones pildījumu ir salīdzinoši viegli pagatavojama un parasti garšo visiem! Tā ir īsta klasiskā siera kūka, kas lieliski sader ar dažādām piedevām – svaigām ogām, augļiem vai pat šokolādes glazūru. Ja meklē ātro siera kūku, kas vienlaikus ir eleganta un garda, tad šī recepte būs lieliska izvēle. Un, ja vēlies ko īpašu, vari tai pievienot šokolādes notis, pārvēršot to par šokolādes siera kūku!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Pamatnei
1.5 - 2 paciņas «Selgas» cepumu
180 g sviesta
Pildījumam
500 g maskarpones siera
400 g skābā krējuma
2 lielas olas
6 ēdamkarotes cukura
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
16 g vaniļas cukura
šķipsniņa sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!