Garie, tumšie rudens vakari ir īsti piemēroti tādai nodarbei kā mafinu cepšana. Mafini var būt ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi, cepti no rupjiem miltiem, ar pievienotiem augļiem un citiem vērtīgiem produktiem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
1 vērtējumi
1/5
Sastāvdaļas:
Sausās sastāvdaļas
130 g pilngraudu kviešu miltu
100 g pilngraudu auzu miltu
1 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
2 tējkarotes kanēļa
šķipsniņa sāls
Slapjās sastāvdaļas
150 ml saulespuķu eļļas
100 g brūnā cukura
2 burkāni (200g)
1 liels ābols
1 ola
2 tējkarotes vaniļas cukura
saulespuķu sēklas pārkaisīšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!