Draisks, ļoti aromātisks un gards dzēriens ar mazliet apreibušiem augļiem. Piknikā vai dārza svētkos būs kā punkts uz i!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
20m
Sastāvdaļas:
350 g konservētu persiku
200 g ābolu
200 g ķiršu
125 g aveņu
50 g ruma
pudele baltvīna
vaniļas cukurs vai kanēļa standziņas (miziņa)
1-2 ēdamkarotes cukura
PADOMI!
Boli gatavo tikai no baltvīna (sausā vai pussaldā) vai rozā vīna, arī no sausā vermuta. Sarkanvīns nav piemērots bolei.
Bolei nav ieteicams pievienot, piemēram, banānus un kivi, bet tikai stingrus augļus un ogas, jo pārāk mīkstie un pārgatavojušies izšķīdīs, līdz ar to bole zaudēs savu kārdinošo izskatu.
Citronu, jo sevišķi ar mizu, bolei labāk pielikt tikai mirkli pirms pasniegšanas, citādi dzēriens un augļi kļūs rūgteni.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!