2 noderīgi padomi, kā pagatavot picas mīklu, lai tā sanāktu izcila!
Miltu izvēle: ja vēlies elastīgāku un kraukšķīgāku mīklu, vari izmantot picas vai cieto kviešu miltus. Parastie kviešu milti arī derēs, bet atšķirība būs jūtama.
Garšvielas mīklā: pievieno šķipsniņu cukura, oregano, baziliku vai ķiploku pulveri – tad pati mīkla iegūs papildus garšu.
Ūdens temperatūra: ja lieto siltu ūdeni (ne verdošu!), mīkla kļūs elastīgāka un vieglāk mīcāma.
Atpūtināšana: ja laiks atļauj, noteikti ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20–30 minūtes ledusskapī – tā kļūst vieglāk rullējama un cepoties ir kraukšķīgāka.
Plānums: jo plānāk izrullēsi, jo kraukšķīgāks būs pamats. Ja vēlies mīkstāku, atstāj mazliet biezāku kārtiņu.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































