- Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
- Nelielā panniņā ielej pāris karotes artišoku eļļas, izkārto artišoku gabaliņus, pa vidu iesprauž ķiploku daiviņas, pārkaisa sāli un piparus.
- Panniņu apklāj ar foliju, liek krāsnī un cep 45 minūtes.
- Izņem no krāsns un ar dakšiņu rūpīgi sastampā.
- Iemaisa abus sierus. Pārkaisa ar oregano.
- Atkal apklāj un liek krāsnī. Cep 15 minūtes. Izņem no krāsns un vēlreiz samaisa.
- Pasniedz siltu, kopā ar kraukšķīgu maizīti.
Artišoku un fetas siera dipmērce
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Vidējas
- Kopējais laiks
- 1st
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































