Jēra gaļas bumbiņas šampinjonu mērcē – ēdiens, kurš nācis no siltās Spānijas.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
sīpols, ķiploka daiviņa
4 ēdamkarotes olīveļļas
450 g maltas jēra gaļas
2 olas
4 ēdamkarotes svaigas, sadrupinātas baltmaizes
ēdamkarote pētersīļu
tējkarote timiāna
milti panēšanai
sāls, malti melnie pipari
Mērcei
sīpols
100 g šampinjonu
sarkanā paprika
25 g miltu
150 g sausa baltvīna
600 g jēra gaļas buljona
400 g konservētu tomātu savā sulā
sāls, melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!