• Ukrainas premjers: Krievija 9. maijā grasās pieteikt pilna mēroga karu

    Karš
    Ziņu aģentūra LETA
    6. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Unsplash
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Ukrainas premjerministrs Deniss Šmihaļs paziņojis, ka atbilstoši partnervalstu izlūkdienestu informācijai Krievija grasās 9.maijā pieteikt pilna mēroga karu.

    «Atbilstoši partneru izlūkdienestu datiem Krievijai ir nodoms 9.maijā pieteikt pilna mēroga karu. Šādas runas, kā mēs saprotam, ir, šādas iespējas tiek apspriestas augstākajā politiskajā vadībā. Vai tas notiks? Redzēsim,» preses brīfingā pēc darba vizītes Polijā sacīja Šmihaļs.

    Ja šis scenārijs īstenosies, tas būs kārtējais apstiprinājums, ka Krievija ir pieteikusi karu visai civilizētajai demokrātiskajai pasaulei, norādīja Ukrainas premjers.

    «Ukraina aizstāvēs savu brīvību, savu teritoriju, savu suverenitāti, mūsu ģimeņu dzīvi un mūsu zemi. Jebkurā gadījumā mēs cīnīsimies līdz galīgai uzvarai pār okupantiem,» uzsvēra Šmihaļs.

    Krievija pret Ukrainu pilna mēroga karu sāka jau 24.februārī, tomēr Kremlis to joprojām spītīgi dēvē par «īpašo militāro operāciju», kā arī aizliedz iebrukumu Ukrainā publiski dēvēt par karu, aizlieguma pārkāpējiem jārēķinās ar kriminālsodiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē