• Tallinas ielas kvartālā norisināsies izstāde un dzejas lasījumu cikls «Exodus»

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    28. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Tallinas ielas kvartālā Rīgā no šodienas līdz 7.maijam norisināsies izstāde un dzejas lasījumu cikls «Exodus», aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Kristiāna Šuksta.

    Pasākumu, kurā sadarbojas četri mākslinieki un sešpadsmit dzejnieki, organizē Tallinas ielas kvartāls sadarbībā ar jauno autoru biedrību «Karantīna».

    Izstāde būs apskatāma Tallinas ielas kvartālā no plkst.17 līdz 21 no šodienas līdz sestdienai, 30.aprīlim. Tāpat tā būs apskatāma 2.maijā un 3.maijā, kā arī no 5.maija līdz 7.maijam. Savukārt dzejas lasījumi par tēmām «Sašķeltība», «Prāts un dziņas», «Bezmiega fāzes» un «Ievelk elpu un skaita līdz desmit» norisināsies šodien un piektdien, 29.aprīlī, 3.maijā un 7.maijā.

    Izstāde un dzejas lasījumi veidoti sadarbojoties māksliniekiem – Katrīnai Šatalovai, Ildzei Jurkovskai, Anetei Grīnbergai un Ainai Bikšei – ar dažādu paaudžu dzejniekiem. Lasījumos piedalīsies dzejnieki Arvis Viguls, Māra Ulme, Elīna Vendija Rībena, Ivars Vācers, Roberts Vilsons, Anna Grinka, Dainis Deigelis, Toms Treibergs, Jeļena Glazova, Sintija Sudmale, Jana Egle, Paula Lūcija, Andris Alps, Ieva Viese, Kristiāna Šuksta, Jānis Tomašs un Loreta Kalniņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē