• Sākusies pieteikšanās balvām «Latvijas Goda ģimene 2023» un «Mūsu vecvecāki – Latvijas lepnums»

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Arī šogad 1. maijā turpināsies pērn visā Latvijā aizsākta brīnišķīga tradīcija – Daudzbērnu ģimeņu dienas svinības, kurās publiski godinās un suminās ģimenes, kuras audzina vai jau dzīvē palaidušas trīs un vairāk bērnus.

    Viena no svinību daļām būs balvas «Latvijas Goda ģimene 2023» pasniegšana. Tāpēc, ja pazīsti kādu daudzbērnu ģimeni, kuras apgādībā ir vismaz trīs bērni un kura, tavuprāt, ir izcils piemērs tam, kā veiksmīgi sabalansēt darba dzīvi, ģimenes dzīvi un sabiedrisko līdzdalību, neturi sveci zem pūra un piesaki šo ģimeni nominācijai «Latvijas Goda ģimene 2023». Tāpat izsludināts arī konkurss skolēniem – «Mūsu vecvecāki – Latvijas lepnums» –, kurā tie aicināti ar saistošu stāstu vai kolāžu pieteikt vecvecākus, kuri izaudzinājuši vismaz trīs bērnus.

    Nominētās ģimenes vērtēs Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienības sastāvā esošo astoņu daudzbērnu ģimeņu biedrību vadītāji. Laureātu ģimenes un arī pieteicēji 1. maijā tiks aicināti uz svinībām un apbalvošanu Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Abu konkursu laureāti dāvanā saņems brīvbiļetes uz XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku koncertiem un arī citu atbalstītāju balvas, tostarp nominācijas «Mūsu vecvecāki – Latvijas lepnums» trīs interesantāko pieteikumu autori balvās saņems ieejas kartes «Līvu akvaparkā» vai Piedzīvojumu parkos «Tarzāns».

    Pieteikumus abiem konkursiem var sūtīt līdz 2023. gada 12. aprīlim. Noteikumus un pieteikuma anketas meklē šeit:

    «Latvijas Goda ģimene 2023»

    «Mūsu vecvecāki – Latvijas lepnums»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē