• FOTO: Šonedēļ apbedīs Jansones mirušo mazuli. Publisko pazudušās jaunākos foto

    Aktuāli
    13. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šī pazudušās sievietes Annas Jansones bilde uzņemta vasaras beigās.
    Foto: No privātā arhīva (Māra Juberte)
    Šī pazudušās sievietes Annas Jansones bilde uzņemta vasaras beigās.
    Aprit divas nedēļas kopš dienas, kad jauna sieviete Anna Jansone ar mazuli uz rokām izgāja no mājām, iesēdās īrētā auto un devās prom. Viņas meitiņu atrada mirušu uz meža ceļa pamestā auto, bet pati Anna pazudusi bez pēdām. «Es ceru, ka dārgā dzīvo,» pauž viņas bērnu tēvs Juris.

    Šonedēļ zemes klēpī guldīs Annas Jansones un Jura Evertovska pastarīti Luīzi. Savukārt Annas meklēšana turpinās, un tajā aktīvi piedalās pazudušās sievietes dzīvesbiedrs. Ar jaunāko informāciju Juris dalās arī sociālajos tīklos, lai gan neslēpj – dzīve šobrīd rādās drūmās krāsās. Parūpēties par sevi nav laika un spēka. «Pieēdies laikam vienīgo reizi novembrī jutos piektdien, kad «lidlā» paņēmu trīs maizītes. Bet nu pa druskai cenšos kaut ko uzņemt, lai nekļūstu pats par vēl vienu problēmu,» vietnē X raksta Juris.

    Pazudušās Annas Jansones jaunākie foto:

     Nedēļas sākumā likumsargi izplatīja aicinājumu ikvienam, kurš dodas uz meža masīvu Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē. Ja pamanāt viena litra tilpuma antifrīza pudeles baltā krāsā, ziņojiet! Iespējams, tās tur atstājusi Anna. Noskaidrots, ka viņa šādu pudeli iegādājusies pirms pazušanas. Viņas dzīvesbiedrs atklājis – Anna cietusi no pēcdzemdību depresijas. Lai gan beidzamajā laikā šķitis, ka jaunās māmiņas veselības stāvoklis uzlabojies, viņai bijušas pašnāvnieciskas domas.  Ar profesionāļu un līdzcilvēku iesaisti ir pārmeklētas plašas teritorijas un tas, ka līdz šim nav izdevies nonākt Annai uz pēdām, dzīvesbiedram ļauj ticēt, ka pazudusī ir dzīva. «Bez rezultātiem, bet ar katru pārmeklēto kvadrātmetru ir mazliet skaidrs, ka viņa aizgāja mazliet tālāk. Manās acīs tā ir cerība.

    Jo tālāk viņa nogājusi, jo vairāk ceļas varbūtība, ka gājusi dzīvot, nevis nomirt,» spriež Juris.

    Pirmdienas vakarā Juris, cerot, ka tas palīdzēs meklēšanā, publiskoja vairākas pazudušās Annas bildes. Jaunākās tapušās šā gada augustā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē