• Darbu sāk Centrālās laboratorijas mobilais Covid-19 testu nodošanas punkts

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šonedēļ darbu sāk Centrālās laboratorijas mobilais testu nodošanas punkts – pacientus tajā pieņems tikai pēc iepriekšēja pieraksta, un šis jauninājums nodrošinās procesa mobilitāti Latvijas pašvaldībās. Mobilais analīžu nodošanas punkts izveidots, ņemot vērā iedzīvotāju straujo saslimšanu ar Covid-19 un līdz ar to paaugstināto pieprasījumu attiecīgu analīžu veikšanai šī vīrusa noteikšanai.

    «Esam gandarīti, ka esam  savlaicīgi aprīkojuši mobilo Covid paraugu nodošanas punktu un, strauji pieaugot saslimstībai, varam sniegt pakalpojumu tuvāk iedzīvotāju dzīvesvietai. Šonedēļ mobilais analīžu nodošanas punkts sāk pirmos reisus uz Jūrmalu un iedzīvotājus aicinām pierakstīties, zvanot pa tālruni 8330, izmantojot www.laboratorija.lv e-pierakstu , vai rakstot uz  e-pastu [email protected] un [email protected] ,» informē Stella Lapiņa, Centrālās laboratorijas valdes priekšsēdētāja.           

    Centrālās laboratorijas personāls šonedēļ vispirms dosies pie Jūrmalas iedzīvotājiem, lai šajā pašvaldībā ar mobilā analīžu nodošanas punkta palīdzību nodrošinātu pieejamāku paraugu pieņemšanu. Jāatzīmē, ka pašreiz šādi iespējams nodot tikai valsts apmaksātas koronavīrusa SARS-CoV-2 PĶR analīzes.

    Centrālā laboratorijas mobilais analīžu nodošanas punkts Jūrmalā atradīsies Kauguros – Skolas ielā 44.

    Centrālās laboratorijas mobilā analīžu nodošanas punkta darba laiks ir no pulksten 10.00 – 20.00, tā darba grafiks pa dienām ir mainīgs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē