• Atklāj iemeslu, kādēļ Navaļnijam bijis jāmirst tieši tagad

    Aleksejs Navaļnijs
    Estere Jansone
    26. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Navalny
    Gaismā nācis iespējamais iemesls, kura dēļ Krievijas opozicionāram Aleksejam Navaļnijam vajadzēja pazust no politiskās scēnas.

    Alekseja Navaļnija sabiedrotie atklājuši faktu, kura dēļ, visticamāk, Krievijas vadonis Vladimirs Putins noorganizējis opozicionāra slepkavību. To viņš darījis, lai izjauktu cietumnieku apmaiņu starp Krieviju un Vāciju, ziņo portāls «The Guardian».

    Opozīcijas līdera sabiedrotā Marija Pevčiha medijiem sacīja, ka Navaļniju un vēl divus ASV pilsoņus plānoja apmainītu pret Vadimu Krasikovu, Krievijas drošības izlūkdienesta algotu slepkavu. Krasikovs patlaban Vācijā izcieš mūža ieslodzījumu par Berlīnē veiktu nāvējošu uzbrukumu bijušajam čečenu seperātistam. Ja apmaiņa būtu veiksmīgi notikusi, Navaļnijs nonāktu Vācijā, kur viņu atbrīvotu no ieslodzījuma. Vienošanās par cietumnieku apmaiņu jau bija teju noslēgta – 15. februārī Navaļnija sabiedrotie saņēma apstiprinājuma vēstuli, ka drīzumā tā notiks. 16. februārī  Aleksejs Navaļnijs mira…

    Pevčina pauž, ka Putins devis rīkojumu noslepkavot Navaļniju,  jo viņš nespēja pieļaut domu, ka opozicionārs nonāktu uz brīvām kājām. Sarunas par cietumnieku apmaiņu ilgst jau kopš brīža, kad Krievija iebruka Ukrainā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē