Santa.lv
Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2026. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Meklēt recepti

    Sēņu risoto

  • SAGLABĀ RAKSTU
    09.10.2023
  • Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Gatavo buljonu. Katliņā ielej ūdeni, sēņu buljona kubiņu un uzvāra.
    • Pannā izkausē sviesta kubiņu, pievieno sagrieztas sēnes un apcep.
    • Pēc tam palielā pannā ielej olīveļļu, pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, sagrieztus pētersīļus un apcep.
    • Pieber rīsus un apmaisa.
    • Pēc mirkļa pielej baltvīnu un apceptās sēnes, atkal apmaisa.
    • Tad, nepārtraukti maisot, ik pa laikam pievieno kausiņu buljona.
    • Procesu atkārto, līdz buljons beidzies un rīsi mīksti.
    • Kad risoto gatavs, liek uz šķīvja, pārkaisa rīvētu cieto sieru.
    • Dekorē ar zaļumiem un maziem novārītiem vilnīšiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk