Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 26.11.2023
  • Dārzeņu kesadiljas

    Foto: Ginta Vītola
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Saldēto dārzeņu maisījumu ber pannā uzkarsētā eļļā, apmaisot lēni cep, līdz dārzeņi ir mīksti un apcepušies, pēc garšas iemaisa sāli, piparus un čili pārslas.
    • No pannas noņem. Pannu viegli ieeļļo, liek tajā tortiljas plāksni, pārklāj ar 1/3 sarīvēta siera, lēni karsē, līdz siers pakūst un tortiljas apakša ir apcepusies.
    • Pusi plāksnes līdz vidum pārklāj ar 1/3 cepto dārzeņu.
    • Pārloka virsū tortiljas neapklāto pusi. Ar lāpstiņu viegli piespiež un noņem no pannas.
    • Pannu atkal viegli ieeļļo un to pašu atkārto ar pārējām divām plāksnēm.
    • Katru kesadilju sagriež trijās daļās, pasniedz karstas, klāt liekot kādu mērci pēc izvēles.

    Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk