• VIDEO: Kirkorovs pilnīgā izmisumā dodas uz Ukrainu. Viņš ir gatavs uz visu

    Karš Ukrainā
    Marta Kalniņa
    15. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Filips Kirkorovs
    Foto: Instagram
    Filips Kirkorovs
    Pēc skandalozās pliko ballītes Maskavā Krievijas zvaigzne Filips Kirkorovs no Kremļa mīluļa kļuvis par izstumto. Viņš tagad gatavs uz visu, lai nomazgātu šo kauna traipu un atgūtu valdības un tautas mīlestību.

    Kad nelīdzēja nedz sirdi plosoša atvainošanās par tusēšanos pliko ballītē, ne dāsns ziedojums labdarībai, Filips Kirkorovs ķērās pie pēdējā salmiņa, lai atgūtu savu vietu šovbiznesā. Viņa koncerti tiek atcelti, viņu nesauc uz TV raidījumiem un Kremļa pasākumiem. Ir jārīkojas ātri! Tāpēc šonedēļ Kirkorovs devās uz Krievijas opupēto Ukrainas teritoriju, lai apciemotu Krievijas karavīrus. Viņš ieradās okupētajā Doņeckā, kur nesen iebrucējus izklaidējis arī Kirkorova kolēģis Dima Bilans. Kirkorovs Doņeckā ieradās 13. februārī un uzreiz ar dāvanu maisu devās uz slimnīcu, lai apraudzītu ievainotos krievu karavīrus.

    Tur viņš sniedza nelielu koncertiņu un solīja apmaksāt protēzes smagi cietušajiem krieviem.

    «Man ir mana zeme, mana dzimtene. Es netaisos to pamest, es dzīvoju un dzīvošu šeit,» savā uzrunā sacīja Kirkorovs, uzsverot, ka, esot Ukrainā, atrodas savā zemē. «Man te ir māja, bērni, tētis Bedross. Tāpēc man ir svarīgi just drošo plecu, kuru sniedzat jūs,» kareivjiem sacīja popmūziķis. Lai paspilgtinātu savu bezgalīgo uzticību Krievijai, viņš kareivjiem nez kāpēc nodziedāja hitu «Sniegs», kura autore paudusi nosodījumu Krievijas iebrukumam Ukrainā. 

    Valentīndienā Kirkorovs apmeklēja sagrauto koncertzāli Gorlovkā. Stāvot gruvešos, viņš publiskoja patosa pārpilnu vēstījumu: «Šajā zālē pirmo reizi  izskanēja mans hits «Atlantīda». Šodien šī zāle ir sagrauta.

    Taču mēs neesam sagrauti. Es neesmu sagrauts.

    Te mūzika vēl skan… ar mūsu varoņu spēku.»

    Kirkorovs Ukrainā.
    Kirkorovs Ukrainā.

    Šķiet, Kirkorovam būs izdevies reabilitēties Krievijas agresoru acīs. Daudzi izteikuši viņam atbalstu par drosmīgo soli un piesauc Kirkorova dāsno sirdi. Savukārt vairāki Doņeckas iedzīvotāji nav spējuši klusēt un komentāros pauž nosodījumu Krievijai un liekulīgajam māksliniekam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē