• VIDEO: JRT aktrise Ragovska pateicas ziedotājiem. Viņa nofilmējusies maģiski skaistā klipā

    Slavenības
    17. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elvita Ragovska
    Foto: Facebook
    Elvita Ragovska
    «Elvita Ragovska ir spēcīgs un skaists cilvēks, vieda, īpaša. Elvita ir bijusi otrā pusē, un vēl spēcīgāka un īpašu spēju apveltīta ir atgriezusies,» tā par savu kolēģi, Jaunā Rīgas teātra aktrisi saka Inga Tropa. JRT aktrisei jau saziedoti vairāk nekā 20 500 eiro.

    «Palīdzēsim, lai Elvita varētu piepildīt savus sapņus dzīvē, kā arī uz teātra skatuvēm un kameru priekšā,» pagājušajā nedēļā aicināja Inga Tropa un daudzi citi JRT aktieri. Pirms vairākiem mēnešiem, esot Vācijā, aktrisi Elvitu Ragovsku pēkšņi piemeklējusi augsta temperatūra. Viss izvērtās nopietnāk, nekā varētu iedomāties. Ārsti cīnījās par aktrises dzīvību, taču komplikāciju dēļ nācās amputēt daļu pēdas. Lai Elvita varētu pilnvērtīgi kustēties un atgriezties radošajā dzīvē, viņai nepieciešama moderna protēze. Taču gan uzturēšanās ārzemēs, kur to izgatavos, gan atveseļošanās prasa lielus līdzekļus, kādu jaunajai aktrisei nav. Ar atsaucīgu cilvēku palīdzību vien dažās stundās izdevās savākt krietni vairāk par nepieciešamo summu. Taču kopējie izdevumi, kādi būs nepieciešami sarežģītajā atveseļošanās ceļā, vēl nav aplēšami. Tāpēc ikviens, kurš vēlas atbalstīt jauno mākslinieci, var sniegt savu artavu. Trešdienas pēcpusdienā jau bija saziedoti vairāk nekā 20 550 eiro.

    «Nespēju noticēt jūsu lielajam atbalstam! Esmu saviļņota un no sirds pateicīga,»

    šādus vārdus visiem, kas vienas nakts laikā savāca protēzei un rehabilitācijai nepieciešamo summu, veltījusi Jaunā Rīgas teātra aktrise Elvita Ragovska. «Ļoti gaidu Tavu atgriešanos teātrī,» aktrisei atbildēja teātra kritiķe Henrieta Verhoustinska. «Elvita, tu esi lieliska! Drīz tiksimies, tas ir bez šaubām,» vēlēja aktrise Marija Luīze Meļke. «Viss būs labi, piebilda aktieris» Maksims Buselis. Šajās dienās Elvita saņēmusi daudz labu un atbalstošu vārdu, kas viņu stiprinās, dodoties uz Slovēniju. Tur aktrisei tiks izgatavota viņai īpaši pielāgota pēdas protēze, lai Elvita varētu ne tikai valkāt ikdienas apavus, bet arī ērti justies uz skatuves.

    Elvita tikai pirms diviem gadiem absolvēja Kultūras akadēmiju un nonāca JRT. Viņa ir redzama arī vienā no galvenajām lomā daudzsēriju filmā Aģentūra. Pirms dažām dienām aktrise Inga Topa dalījās arī ar skaistu video, norādot, ka, skatoties to, «var priecāties par to, cik talantīga ir Elvita. Maģiska.» Vēlam Elvitai drīzu atgriešanos teātrī!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē