• Režisore atklāj, kā patiesībā sākās Ingas Tropas jaunās attiecības: Uzrīkoju viņiem iespaidīgu randiņu

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    14. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inga un Gatis filmā "Melnais Samts".
    Foto: Publicitātes foto
    Inga un Gatis filmā "Melnais Samts".
    Filmas «Melnais samts» režisore Liene Linde sarunā ar Santu Anču žurnālam «Ieva» atklāj, kā savedusi kopā aktrisi Ingu Tropu un viņas ekrāna partneri Gati Unguru.

    Lienes Lindes pirmās pilnmetrāžas spēlfilmas «Melnais samts» galvenās varones Martas Blūmas prototips lielā mērā ir viņa pati. Galveno lomu tajā spēlēt viņa uzticēja talantīgajai aktrisei Ingai Tropai. Gan Lienei, gan Ingai attiecības ar vīriešiem veidojušās sarežģīti, un tieši Linde bijusi tā, kas palīdzēja aktrisei atrast viņas lielo mīlestību – savedusi kopā ar ekrāna partneri Gati Unguru. Tas noticis visnotaļ pārsteidzošā veidā. Intervijā žurnālam «Ieva» Liene atklāj, ka noorganizējusi savas filmas varoņiem īpašu iepazīšanās randiņu, un tas nostrādājis par visiem simts procentiem!  

    «Jā, tas ir mans mazs nopelns,» atzīstas Liene. «Man kā režisorei ir ļoti svarīgi, lai nav samelots lielajās lietās, lai skatītāji noticētu pāra romantiskajām attiecībām. Tāpēc viņiem pirms filmas uzrīkoju ļoti iespaidīgu randiņu. Viņiem aploksnē bija septiņi uzdevumi, kas jāpiedzīvo kopā. Vispirms bija jāiet uz kino, tad lokācijas dzīvoklī kopā jāpagatavo ēst, jāatbild uz divdesmit būtiskiem jautājumiem, beigās jāapskaujas un jāpaguļ kopā, lai ķermeņi viens otru iepazīst. Es to zemi uzaru,» atklāj filmas režisore.

    «Šajā gadījumā es biju tā, kura viņiem profesionālu iemeslu dēļ to noorganizēja, bet pēc tam aizdomājos: kāpēc man neviens nekad neko šādu nav uzrīkojis? Neviens nav tā piepūlējies, lai ar mani satuvinātos,» atzīstas Liene Linde.

    Vairāk uzzināsi intervijā žurnālā «Ieva» un digitālajā žurnālā «Santa+»!  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē