• Petraviču sanikno ļaunā izjokošana: Jūs vispār zināt, cik maksā kārtīgs kamielis?

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    21. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ramona Petraviča
    Foto: No privātā arhīva
    Ramona Petraviča
    «Ar humoru man viss kārtībā, bet te nav joka. Ir apzināta vēlme mani diskreditēt un no cilvēkiem ļaunprātīgi izkrāpt ziedojumus,» par sarunu festivālā «Lampa» uzsākto Petravičas izjokošanu, kas pārvērtusies par naudas vākšanu LGBT kopienai, saka pati politiķe.

    Deputāte Ramona Petraviča jau nogurusi taisnoties, ka piekritusi «Lampā» piedalīties ne tāpēc, lai viņas vārdu un foto izmantotu naudas piesaistei Mozaīkai. Viss sākās sarunu festivālā «Lampa», kurā politiķu cepienā jokoja arī par bijušo labklājības ministri. Tur mēģināja apspēlēt deputātes teikto žurnālam «Privātā Dzīve», kurā viņa stāstīja par ceļojumā Ēģiptē sastapto vietējo vīriešu uzmanības apliecinājumiem. «Arābu vīrieši ir krietni karstasinīgāki un pievērš ārzemju sievietēm daudz lielāku uzmanību. Piemēram, piedāvājas nopirkt tevi par vairākiem kamieļiem,» PDz toreiz teica Ramona.

    No politiķu cepinātājiem vistālāk gāja aktieris Jānis Kronis, kurš paziņoja – aktierim esot izdevies sazināties ar vīrieti, kurš Ramonu Ēģiptē piedāvājies pirkt par kamieļiem. «Viņš sacīja, ka ir gatavs Ramonu pirkt pat par veseliem trim kamieļiem. Vienīgā problēma viņam esot ar piķi. Es teicu – neuztraucies, mēs Latvijā esam gatavi darīt visu, lai Ramonu dabūtu prom no Saeimas. Izdomāsim! Es izveidoju reālu mājaslapu. Ieejiet tajā. Tur var ziedot, lai nopirktu tos kamieļus,» no skatuves paziņoja Kronis.

    Viņš nodemonstrēja, ka jau ir izveidota speciāla mājaslapa, kur ir redzama gan Ramona, gan kamieļi un poga ziedot. Šāda mājaslapa patiešām ir, tikai patiesībā tur slēpjas LGBT un viņu draugu apvienības «Mozaīka» ziedojumu vākšanas sadaļa. Tas patiesi saniknoja deputāti un viņa jau vērsusies policijā. «Tas ir cieņas un goda aizskārums, mani tagad patvaļīgi kāds piespiedis nodarboties ar kādas organizācijas reklamēšanu un līdzekļu piesaisti. Esmu dzirdējusi, ka viņi priecājas, jo, izmantojot manu foto, savākuši vismaz 700 eiro,» stāsta Petraviča.

     «Nesaistiet mani ar LGBT, mums nav nekā kopēja. Un nepiniet tajā visā vēl arī kamieļus. Ja gribat joku par kamieļiem un manu atpūtu Ēģiptē, tad es jums vienu varu pateikt. Jūs zināt, cik maksā kārtīgs kamielis? Kamieļi Ēģiptē speciāli tiek audzēti skriešanās sacīkstēm un piena un gaļas ieguvei. Tie, kuri parāda labus rezultātus skriešanās sacīkstēs, maksā ļoti dārgi, ap 40 miljoni eiro.

    Pats dārgākais kamielis savulaik tika pārdots Kuveitā par 53 miljoniem ASV dolāru.

    Bet te mums to jociņu pasniedza tā, it kā kamielis ir klepera vērtībā. Nē, tā vērtība ir pavisam cita. Un, ja jau trīs kārtīgus kamieļus par mani piedāvājat, tad arī savāciet tādu naudu, paskatīšos, kā izdosies. Un es jau nu zināšu, kam to novirzīt. Pietiks gan bērnu ārstēšanai, gan dzīvnieku patversmēm. LGBT tajā sarakstā nebūs,» pasmaida Ramona.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Svētki paies slimnīcā: Paukštello smagi cīnās ar avārijas sekām, Monikai Zīlei nopietna operācija. 
    • Nepilngadīga meitene režisoru vaino netiklībā. Uldis Cipsts neslēpj: «Šādas situācijas salauž cilvēkus.»
    • Paparaci! Krievu miljardieris Avens jau gandrīz gadu dzīvo Latvijā. 
    • Lolita Neimane traģiski zaudē sunīti: «Viņu saplosīja manu acu priekšā.»
    • Likteņa līdumnieku zvaigzne Pļaviņa saimnieko laukos: «Dzīve ir mainījusies pilnībā.» 
    • Ko par jauno prezidentu Rinkēviču atklāj zvaigznes un kārtis.
    • Miljonārs Savickis dabūjis pa aci! Kās tas gadījās? 
    • Kaislības Latvijas sirdsdziesmas aizkulisēs.
    Privātā Dzīve nr25-26/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē