• Kas īsti noticis ar Keitu Midltoni? Viljams pēkšņi maina plānus, karaliene asarās…

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    29. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Velsas princese Keita Midltone sabiedrībā nav redzēta jau kopš Ziemassvētkiem. Nupat princis Viljams pēdējā brīdī atteicās ierasties uz svarīgu piemiņas dievkalpojumu. Britu sabiedrībā sākušās runas, ka tas siastīts ar princeses veselības stāvoklis.

    Keitai Midltonei 17. janvārī bija plānota vēdera dobuma operācija. Kensingtonas pils oficiālie pārstāvji ziņoja, ka 42 gadus vecā Velsas princese pie karaliskajiem pienākumiem nespēs atgriezties līdz pat Lieldienām. Arī princis Viljams tolaik vēstīja, ka paņems pauzi no darbiem, lai varētu vairāk pievērsties ģimenei un būt kopā ar sievu viņas atveseļošanās procesā. Pa šo laiku karalisko ģimeni piemeklēja arī citas liktas. Karalim Čārlzam III diagnosticēja onkoloģisku slimību, kuras dēļ viņš uz laiku nebija spējīgs pildīt karaliskos pienākumus. Tāpēc šīs funkcijas tomēr pārņēma princis Viljams. 

    Karalis Čārlzs III jau vairākkārt izgājis sabiedrībā, bet no Keitas nav ne miņas. Kopš viņas operācijas pagājis vairāk nekā mēnesis, un arī nekādu ziņu par princeses veselības stāvokli nav. Turklāt šonedēļ Viljams personīgu iemeslu dēļ pēdējā brīdī atteicās ierasties kādā svarīgā pasākumā. Tā bija Grieķijas karaļa Konstantīna II piemiņas mise. Pērn mirušais grieķu augstmanis bija prinča Viljama krustēvs, un šāda pēkšņa prinča plānu maiņa daudzus darījusi nemierīgus. Britu mediji pamanīja, ka karaliene Kamilla mises laikā nespēja valdīt asaras, un diez vai tas bijis pērn mirušā radinieka dēļ. Viņu nomācis kas cits.

    Bulvārpresē jau izskanējušas runas, ka Velsas princeses atgūšanās pēc operācijas rit ne tik sekmīgi, kā cerēts. Iespējams, pat esot draudi viņas dzīvībai. Oficiālie avoti gan cenšas šīs baumas kliedēt. Tie pauž, ka princeses atveseļošanās noritot pēc plāna, kā arī noliedz, ka viņai būtu onkoloģiska vai kāda cita nopietna saslimšana. Kensingtonas pils pārstāvji arī nolieguši arī kādas spāņu žurnālistes apgalvojumus, ka princese esot komā. Pils ziņotāji šādas tenkas nosaukuši par «pilnīgām muļķībām» un «absurdu». Keita Midltone šobrīd atgūstoties Adelaidas kotedžā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē