• Elīna Didrihsone par attiecībām ar tēvu: Viņš gribēja nosargāt manu nevainību

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Kadrs no video
    Elīna Didrihsone
    «Tēvs bija stingrs pret mani, jo viņš redzēja, ka es ļoti raujos,» intervijā «YouTube» kanālam «Dž. Spot» par attiecību aizkulisēm ar tēvu atklāj uzņēmēja un digitālā satura veidotāja Elīna Didrihsone.

    «Tēvs gribēja mani nosargāt no nevajadzīgām attiecībām ar džekiem. Viņš nebija nedz naivs, nedz stulbs, ļoti labi saprata, kur jaunieši dodas piektdienas vakarā pēc plkst. 22.00. Brīžos, kad prasīju, kāpēc viņš man neuzticas un vai kādreiz esmu viņu pievīlusi, tētis atbildēja: «Vai man sagaidīt, kad tu piečakarēsi, lai pēc tam kostu elkoņos?»» Džilindžeram stāsta uzņēmēja.

    «Viss parasti sākas ar sarakstīšanos, pēc tam ir tikšanās, tad seko attiecības, taču tas var beigties dažādi. Jā, tā ir normāla dzīve, bet mans tēvs nevēlējās, lai man tāda būtu. Lai man 16 vai 17 gados piedzimtu sīcis no cilvēka, ar kuru neesmu ne precējusies, ne uzsākusi attiecības. Lai tā ieietu kā tīņa norma – visi iet tusēties, lieto alkoholu…

    Ja mēs runājam atklāti, viņš gribēja nosargāt manu nevainību.

    Tēvs bija stingrs pret mani, jo viņš redzēja, ka es atšķirībā no brāļa ļoti raujos un ka man to ļoti gribas. Dzīvoju pēc principa: ja tu mani nelaid, es tik un tā aiziešu. Paldies Dievam nevienu sīko mājās neatnesu. Tagad izaugot, es varu viņam tikai paspiest roku un paldies pateikt, ka tik stingri mani audzināja, jo varbūt citādi nemaz nevarēja.» 

    Par to, vai pēc šāda principa Elīna un Nauris Didrihsoni nākotnē audzinās savu dēlu Džeisonu, uzzini, noskatoties video:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē