Tumšās šokolādes jubilejas torte ar brūklenēm recepte
Liess kokosriekstu piena krēms ar kukurūzas miltu bezglutēna biskvītu un tumšās šokolādes, ogu garnējumu. Līksmu svinēšanu!
Sarežģītība
Augsta
Personas
18 cm diametra veidne
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
50m
Pagatavošana
50m
Kopējais laiks
1st 40m
Sastāvdaļas:
270 ml kokosriekstu piena
4 olas
125 ml kļavu sīrupa
2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
80 g kukurūzas miltu
35 g kakao
1 ēdamkarote cietes
75 g šokolādes (vismaz 60% kakao)
1 ēdamkarote brūkleņu vai dzērveņu sīrupa
1/2 ēdamkarotes brendija
pusglāze brūkleņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!