Ne izteikti piparmētrīga, ne skāba, pasha ar netradicionālu garšu. Ja gribas eksperimentēt –- piparmētras var aizvietot ar baziliku, bet cidonijas ar apelsīnu sukādēm.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
50m
Pagatavošana
4st
Kopējais laiks
4st 50m
Sastāvdaļas:
250 g 9% biezpiena
50 g skābā krējuma
40 g svaigu piparmētru
150 g cukura
pustējkarote vaniļas cukura
10 g želatīna
150 g saldā krējuma
1/2 citrona sulas
nedaudz cidoniju sukāžu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!