Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 16.02.2018
  • Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm

    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm recepte
    Vārītā pasha ar skābo krējumu un latviskām sukādēm recepte
    Ļoti svarīga nozīme gatavošanā ir biezpienam, jo tas smalkāks, jo krēmīgāka sanāks pasha.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk