Sautēti kāposti ar apelsīniem, medu un dzērvenēm recepte
Kāposti garšos veģetāriešiem, tie ir liesi, nesatur taukus, bet tiem ir stipra saldskāba garša un pikantums.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 kg skābētu kāpostu
1 liels burkāns
1 liels sīpols
4 apelsīni
1 glāze ābolu sulas
3-4 ēdamkarotes medus
1 tējkarote kadiķogu
2 lauru lapas
sāls, pipari
rozmarīna zariņi
100 g dzērveņu
augu eļļa vai sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!