Pupiņu pastēte labi garšos gan silta, gan atdzesēta. Atdzisusi tā kļūs biezāka, smērējamā konsistencē.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
2 kārbas konservētu sarkano pupiņu (kopā 800g)
1 sīpols
1-2 ķiploka daiviņas
olīveļļa apcepšanai
100 g Čedara siera
1 tējkarote kumina
šķipsna kaltētu čili pārslu vai pusi svaigas čili pāksts
pustējkarote koriandra graudu
tējkarote paprikas pulvera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!