Sildoša un garda zupiņa ziemas ēdienkartē, piemērota pēcsvētku pusdienām. Ja no svētku galda pāri palikuši krāsnī cepti dārzeņi, var izmērcēt grūbas un savārīt visu kopā – ātri un garšīgi!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
4 tomāti
3 burkāni
300 g šampinjonu
1 liels sīpols
1 sarkanā paprika
3 ķiploka daiviņas
pusglāze olīveļļas
2 l dārzeņu buljona
3/4 glāzes izmērcētu grūbu
2 timiāna zariņi
2 lauru lapas
sāls, malti pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!