Klafuti tradicionāli ir fiksā kūka ar ķiršiem no Francijas laukiem, bet mūsdienās recepte variē ar dažnedažādākajiem pildījumiem. Kāpēc gan nepamēģināt ķirštomātiņu klafuti ar olīvām un kausētu sieru? Tā būs eleganta uzkoda pie vīna glāzes!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
35m
Sastāvdaļas:
10 melnās olīvas
4 timiāna zariņi
30 ķirštomātiņi
250 ml piena
3 olas
120 g miltu
50 g rīvēta cietā siera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!