Pēc Līgo svētkiem, kad siers ir palicis tā pavairāk pāri, ir dažnedažādi ēdieni, kuros tos izmantot. Arī šādā veidā, ko vari izmantot gan kā uzkodu, gan piedevu.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
500 g ķimeņu siera
liels saišķis bazilika
200 g ķirštomātiņu vai 2 lielie tomāti
sāls, pipari
2 olas
milti
rīvmaize
augu eļļa
8 ēdamkarotes eļļas un citrona mērces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!