Citādāk pasniegts Jāņu siers jeb cepts siers ar zemeņu mērci. Šī recepte noderēs gan tiem, kam īsti ķimeņu siers neiet pie sirds, jo šādi tas kļūst bezgala gards, gan tiem, kam siers palicis pāri no Līgo svētkiem.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
250 g zemeņu
2 svaigas vai konservētas ananasa ripas
1/2 neliela sarkanā sīpola
30 g cukura
puscitrona sula
šķipsniņa sāls
mazs gabaliņš čili
2-3 krustnagliņas
Sieram
400 g ķimeņu siera
milti
2 olas
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!