Austrumu virtuves cienītājiem. Idejas, ja vēlies eksperimentēt un pagatavot mūsu tradicionālo liellopa gaļu, cūkgaļu un dārzeņus indiešu garšvielās.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes vīnogu sēklu eļļas (var lietot olīveļļu)
1,5 tējkarotes kumina
1 tējkarote sinepju sēklas
1 kanēļa standziņa
3 kardamona pākstis
1 tējkarote karija
1 liels sīpols
6 cm liels ingvera gabals
6 daiviņas ķiploka
2 mazi sarkanie čili
3 tējkarotes Indijas garšvielu maisījuma Garam masala
3 tējkarotes kurkumas
400 g konservētu sasmalcinātu tomātu
1,2 kg liesas liellopu gaļas, kas sagriezta 4-5 cm lielos gabalos
600 g ķirbja, ko sagriež 3 cm lielos gabalos
sāls, pipari
Piedevām
nedaudz koriandra lapiņu
mango čatnijs (meklē lielveikalos Austrumu garšvielu plauktā)
vārīti rīsi
gurķu un piparmētru mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!