Putna gaļas buljons ar pastinaku un pašgatavotu raviolli recepte
Karsts putna gaļas buljons ar saldo kartupeli un pastinaku un Wonton zoss gaļas pelmeņiem.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
1/5
Sastāvdaļas:
Buljonam
1 zoss vai zoss kājas
4 burkāni
2 sīpoli
5 ķiploka daiviņas
daži timiāna un rozmarīna zariņi
selerijas sakne
4 lauru lapas
sāls, pipari
Zupai
saldais kartupelis
neliels burkāns
pastinaks
kālis
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote olīveļļas
Ravioli
12 Wonton mīklas plāksnes
110 g zoss gaļas
1 tējkarote olīveļļas
maurloki
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!