Pagatavo zivi, katru ietītu savā cepampapīrā, kur garšas sajauksies burvīgā mikslī cepšanās laikā. Recepte liesām, veselīgām un ātrām darbdienu vakariņām. Pagatavošana un pasniegšana ir tik ērta!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
4 kādas baltās zivs filejas gabali, katrs 150-200 g
200 g kaltētu lielo balto pupu (var lietot konservētas)
1 liels puravs
1 citrons
4 ķiploka daiviņas
200 g pākšu pupiņu
romiešu salātu lapas
sāls, pipari
sviests cepšanai
daži rozmarīna zariņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!