Šie pikantie vistu stilbiņi ir samērā vienkārši pagatavojami, un to pievienotā vērtība ir gandrīz katrā pieliekamajā atrodamais ievārījums. Ņemot vērā ievārījuma stipruma un salduma pakāpi, mērces sastāvdaļu proporcijas var mainīt pēc garšas. Labi der ķiršu, brūkleņu, dzērveņu, jāņogu, plūmju, aprikožu ievārījumi.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
Sastāvdaļas:
8 vistu stilbiņi
1 ēdamkarote medus
1 citrona sula
2 daiviņas ķiploka
2 tējkarotes graudaino sinepju
1 ēdamkarote olīveļļas
sāls, pipari
Mērcei
300 g salda ievārījuma
50 ml sarkanā balzametiķa
2 tējkarotes graudaino sinepju
2 ēdamkarotes olīveļļas
šķipsniņa sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!