Ļoti ātri pagatavojams un ārkārtīgi sulīgs, aromātisks un, pateicoties riekstiem, ļoti sātīgs vistas karijs.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1 glāze basmati rīsu
2 glāzes vārīta ūdens
šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote olīveļļas
Mērcei
2 vistu filejas gabali, sagriezti strēmelītēs
2 sauja Indijas riekstu, grauzdēti un sasmalcināti
200 ml grieķu jogurta
1 tējkarote cukura
1-2 tējkarotes karija pulvera
1 liels saišķītis sakapātu pētersīļu vai koriandra (kinzas) lapu
1 svaigs ingvers, īkšķa gala lieluma, sakapāts tievās strēmelītēs
4 ēdamkarotes olīveļļas cepšanai
2 ēdamkarotes sviesta cepšanai
1/4 laima sula
1/2 čili pipara, sakapāta (var arī nelikt)
1 glāze dārzeņu vai vistas buljona
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!