Vokēdieniem droši var izmantot parasto pannu ar augstām malām. Vienīgi jāraugās, lai pannas apakšā nebūtu šuvju – lai tā būtu izgatavota no vienlaidu materiāla. Tad panna ātrāk uzkarsīs un labāk turēs siltumu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
600 g tīģergarneles
100 g cukurzirņu pākstīs (var likt arī kukurūzas vālītes)
50 šitakes
150 g pakčoja salātu
Mērcei
100 g buljona vai ūdens
1 tējkarote svaiga ingvera
1/2 čili
1 ēdamkarote sojas un austeru zivju mērces
1 ēdamkarote sezama sēklu eļļas
2 daiviņas ķiploka
1 citrona vai laima sula
piparmētru lapiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!