Topinambūrs pie mums joprojām ir mazpazīstams un nenovērtēts saknenis – velti! Tam piemīt riekstaina garša, pats – kraukšķīgs, graužams arī svaigs. Topinambūrs satur inulīnu – šķīstošo šķiedrvielu, kas uzlabo zarnu trakta veselību. Tas veicina arī kaulu stiprību. Šī būs neparasta, taču patiešām garšīga viegla maltīte, kas patīkami pārsteigs.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
500 g topinambūru
1 neliels sīpols
150 g kūpināta bekona
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes citrona sulas
2 ēdamkarotes graudaino sinepju
1 tējkarote medus
sāls, pipari
daži rozmarīna zariņi
nedaudz pētersīļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!