Rabarberu mērci kādu laiku var uzglabāt ledusskapī, jo sinepes un etiķis neļaus tai bojāties. To var ēst arī pie gaļas vai jebkura cita ēdiena.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
glāze mazos gabaliņos sagrieztu rabarberu
1 1/2 glāzes mazos gabaliņos sagrieztu zemeņu
3 vidēji šalotes sīpoli
olīveļļa
cukurs (vajadzēs diezgan daudz, lai nav skābs)
sāls
saldās sinepes
sarkanvīna etiķis pēc garšas
rukola
kazas siers
zemenes dekorēšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!