Sautējamā traukā cepeškrāsnī gatavots sātīgs rīsu sacepums ar vistas gaļu un kūpinātu desu. Recepte gardām pusdienām.
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
55m
Sastāvdaļas:
1 tējkarote eļļas
1/4 sīpola
1/4 sarkanās paprikas
1/4 tomāta
1/2 ķiploka daiviņas
naža gals paprikas pulvera
naža gals kurkuma pulvera
1 lauru lapa
pusglāze rīsu
1 glāze vistas buljona
150 g vārītas vai ceptas vistas gaļas
150 g kūpinātas desas
2 ēdamkarotes saldētu zirnīšu
sāls, malti melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!