Tikai nedaudz pacietības un risoto būs krēmīgs un izcils. Ipašu garšas niansi tam piešķir pievienotās jūras veltes un garneles.
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
250 g apaļgraudu rīsu
300 g saldētu jūras velšu maisījuma
8-10 tīģergarneles
100 ml baltvīna
1 l dārzeņu buljona
3 ķiploka daiviņas
pipari
1/2 citrona miziņa
1 ēdamkarote sojas mērces
olīveļļa
nedaudz sviesta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!