Lai gan itālieši uzskata, ka pasta nav īstais ēdiens, bet tikai iesākums, kam pēc tam sekotu, piemēram, polenta ar sakņu sautējumu, pagatavotā pasta ir pietiekami sātīga gan pusdienām, gan vakariņām.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
paciņa rudzu pastas
1 liels sīpols
1/2 ķiploka
6 tomāti
1 sarkanā paprika
lielās olīvas bez kauliņa
375 g bundžiņa ar marinētiem šampinjoniem
Parmas siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!