Interesanta ideja, kā pasniegt olas un kartupeļus pusdienām! Ola kartupeļu kažokā noteikti pārsteigs visus – un ir tik garšīga! Pasniedziet ar svaigiem, pavasarīgiem salātiem!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
45m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 vārītas olas
2 jēlas olas
4 lieli kartupeļi
2 ēdamkarotes sviesta
2 ēdamkarotes miltu
1 tējkarote sinepju sēklu
1 tējkarote karija
pustējkarote malta ingvera
rīvmaize
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!