Veselīga maltīte, kas būs pa spēkam ik vienam. Sulīga zivs fileja, ko papildina saldi pikantais čatnijs.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st
Sastāvdaļas:
800 g līdakas filejas (var ņemt arī citu zivi)
sāls, pipari
puslaima sula
milti vai rīvmaize
eļļa cepšanai
Čatnijam
1/2 sarkanā čili pipara
2 apelsīni
1/2 pomelo
puslaimam norīvēta miziņa
2 nelieli sīpoli
1 ķiploka daiviņa
4 ēdamkarotes balzamiko etiķa
50 g brūnā cukura
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!